Wednesday, November 16, 2011

كيكة النسكافيه


كيكة النسكافيه

المقادير ::

بسكويت اولكر ساده ( حسب حجم الصينية )

علبه لبن مكثف محلي

2 كيس كريم شانتية

علبه قشطة

5 حبات جبنه كيري او ميري

نسكافيه

كاكاو

م***ه صغيرة بيكنج بودر

ودي صورة المقادير
[IMG]

الطريقه ::
وضعت في الخلاط كلا من : الحليب المكثف + القشطة + 5 حبات الجبنه + 2 كيس كريم شانتيه + م***ه بيكنج بودر
[IMG]
بعد كده نحضر خلطه الكريمه في طبق والصينيه وكمان بقه المهم كوب ماء بارد نذوب به م***ه نسكافيه كبيرة عشان هنضع بسكوته بسكوته في الميه بالنسكافيه ونرصها في الصينيه ها فهمتوا
[IMG]

هنتبدي نرص الصينيه بقه نراعي ان اول الصينيه كريمه واخرها كمان
[IMG]
دي بعد اول رصه بسكوت بعد ما نبل بسكوته بسكوته في كوب الماء بالنسكافيه

نرص البسكوت بشكل مرتب في الصينيه بحيث يكون متساوي الشكل زي اللي في الصورة
[IMG]

بعد كده نضع طبقه كريمه تانيه لنهايه الصينيه خالص وعلي حسب حجمها طبعا

[IMG]
هنا الصورة دي بعد ما خلصت الصينيه خالص
[IMG]
بعد كده هنرش الكاكاو علي وش الصينيه كلها بالشكل ده :
[IMG]

في الاخر بقه لزوم الديكور جبت شكولاته كادبوري بالبندق وقطعتها قطع صغيرة اوي وحطيتها علي وش الصينيه كلها بعد الكاكاو طبعا الشكولاته دي حسب رغبتكم
[IMG]

وبعد كده وضعتها في التلاجه ساعتين او اكثر حسب مزاجك بقه

ودي بعد ما قطعتها ومش قادره اقول لكم طعمها روعه ازاي
[IMG]


ولكم منى كل الحب والتقدير والاحترام والأكل اللذيذ

No comments:

Post a Comment