كيكة النسكافيه
المقادير ::
بسكويت اولكر ساده ( حسب حجم الصينية )
علبه لبن مكثف محلي
2 كيس كريم شانتية
علبه قشطة
5 حبات جبنه كيري او ميري
نسكافيه
كاكاو
م***ه صغيرة بيكنج بودر
ودي صورة المقادير
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-u621046y.jpg)
الطريقه ::
وضعت في الخلاط كلا من : الحليب المكثف + القشطة + 5 حبات الجبنه + 2 كيس كريم شانتيه + م***ه بيكنج بودر
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-k8uxr64v.jpg)
بعد كده نحضر خلطه الكريمه في طبق والصينيه وكمان بقه المهم كوب ماء بارد نذوب به م***ه نسكافيه كبيرة عشان هنضع بسكوته بسكوته في الميه بالنسكافيه ونرصها في الصينيه ها فهمتوا
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-66uxcpd4.jpg)
هنتبدي نرص الصينيه بقه نراعي ان اول الصينيه كريمه واخرها كمان
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-2r7bb85c.jpg)
دي بعد اول رصه بسكوت بعد ما نبل بسكوته بسكوته في كوب الماء بالنسكافيه
نرص البسكوت بشكل مرتب في الصينيه بحيث يكون متساوي الشكل زي اللي في الصورة
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-g1ydjo2d.jpg)
بعد كده نضع طبقه كريمه تانيه لنهايه الصينيه خالص وعلي حسب حجمها طبعا
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-dap4czpv.jpg)
هنا الصورة دي بعد ما خلصت الصينيه خالص
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-ks41r8e7.jpg)
بعد كده هنرش الكاكاو علي وش الصينيه كلها بالشكل ده :
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-stb3jwh9.jpg)
في الاخر بقه لزوم الديكور جبت شكولاته كادبوري بالبندق وقطعتها قطع صغيرة اوي وحطيتها علي وش الصينيه كلها بعد الكاكاو طبعا الشكولاته دي حسب رغبتكم
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-r2ta6h28.jpg)
وبعد كده وضعتها في التلاجه ساعتين او اكثر حسب مزاجك بقه
ودي بعد ما قطعتها ومش قادره اقول لكم طعمها روعه ازاي
![[IMG]](http://up.qatarw.com/get-12-2008-8uqrtegf.jpg)
ولكم منى كل الحب والتقدير والاحترام والأكل اللذيذ
No comments:
Post a Comment